Logistiek bediende

Wie zijn we?

Sivafrost is een gekende naam binnen de voeding en logistiek. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een mooi internationaal klantenbestand opgebouwd. Wij zijn een 2de generatie familiebedrijf dat staat voor innovatie, groei en handen uit de mouwen steken.

Wie zoeken we?

In het kader van onze groei en ter versterking van ons team, zijn we op zoek naar een Logistiek bediende.

Administratie doe je met hart en ziel. Het inboeken en uitboeken van vrachten, documenten opmaken etc. klinken jou bekend in de oren? Hou je van sociaal contact en kan je communiceren op verschillende niveaus? Ben jij die flexibele duizendpoot die informatie kan opzoeken voor een klant die telefonisch in wacht staat en tegelijkertijd een chauffeur met een glimlach verder helpt? Vormen werkuren van 10u tot 18u geen probleem? Heb je een eerste gelijkaardige werkervaring achter de rug? Een doener met veel goesting om aan de slag te gaan?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom is werken bij Sivafrost plezant? 

Als familiebedrijf houden we van korte lijnen en een open communicatie. We zijn mensgericht en willen jou laten meegroeien. Een leuke job waarbij je deel kan uitmaken van een team van toffe collega's. Een mooie verloning aangevuld met extra legale voordelen.

Word jij onze nieuwe collega?

 

Stuur je CV naar jobs@sivafrost.be met een kort woordje uitleg waarom jij denkt de match met onze organisatie te zijn!